Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

121030

Publicerad 2012-10-30 23:59:10 i

Ja då har snart ännu en månad gått! Tycker tiden bara rusar iväg! Snart jul, nyår, vår o vipps så har vi sommar igen :)
Däremot är jag inte positiv till detta skitväder!
Mysigt med glittrande snö o strålande sol, knaster under fötterna o bitande kyla på kinderna, det är helt ok!
Men slask o storm o regn o snö omvartannat, det kan vi gärna skippa!
Att dessutom vara hundägare dessa tider är väl inte heeeelt underbart när man ska ut o sladda o slaska med vagn o hund i snöyran...
Men jag är ju inte gjord av socker! Och det absolut bästa av allt är ju att jag faktiskt tar mig ut oavsett väder och vind :) Det är nyttigt det!
 
Borde verkligen ligga i sängen nu! Mina ögonlock är dödligt tunga. Men detta med att få tummen ur är ju inte alldeles enkelt :)
 
Blev ägare idag till en Iphone 5a ;D Uuuuuuunderbart!
Måste bara in till stan imorn o fixa mig ett nytt simkort eftersom jag har det gamla som numera är för litet för de nya telefonerna! Typiskt!
 
För övrigt kommer Almas farmor hit imorn o passar henne medan jag åker o besiktar passaten! Är så huvvades bökigt att flytta bilstolen, så detta kändes enklare :)
O farmor blev såklart överlycklig!!
 
Har även fått tummen ur att specialbeställa jeans på nätet i rätt längd o figur! Så nu håller jag verkligen alla mina tummar o tår för att dessa ska passa!! :P
Ett par grå o ett par svarta fick det bli!
Inte skoj för fem öre att ha milslånga ben, breda höfter o mindre breda vader... Har nog aldrig lyckats hitta en kombo som passar prefekt!
Dessutom har jag ofta ont om tid på stan för att prova ordentligt. Tycker det är sååå mycket enklare att få prova i lugn o ro hemma! Dessutom har dom så förbenat dåligt utbud i denna stad!!
 
Nä hörni, detta duger inte!!
Bums isäng med mig!!
Natti!
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela