Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Redan fredag?

Publicerad 2010-03-26 20:36:09 i Allmänt,

Veckan har gått så otroligt fort. Och jag som varit ledig hela veckan tycker mig inte hunnit mycket alls. I alla fall inte det jag hade tänkt mig hinna :) Men vackert väder har det ju varit största delen av veckan och underbarare kan det inte bli! Dagarna har spenderats en hel del utomhus faktiskt! Massor härligt!

Igår var en tråkig dag vill jag lova! Kände mig inte alls på humör till nånting! Idag känns det bättre men jag hoppas mest av allt att Stella har det bra där hon är nu, att hon inte behöver lida något mer.

Dagen idag har gått fort! Blev en sväng till blåsis för att få lite hjälp med att sy en gardinkappa o en duk av tyget jag fyndade igår på SYMA. Det tjorvade en del, så mina ärenden på stan blev aldrig av, det får bli till veckan helt enkelt! =)
Men kappan o duken blev jättebra o nöjd är jag!
Har även varit iväg med Vickan o inhandlat en säck hundfoder på Gunillas i hortlax. Köpte även en visselpipa som jag har tänkt använda till Leo för främst inkallning. Blir kanon nu då vi far till Kronogård :) Gäller bara att lära honom vad den är till för så han förstår mig när jag blåser i den :)
Har testat lite nu ikväll med att blåsa o berömma direkt han kommer till mig. Har funkat kanon och han kommer på varje blåsning! :) Köpte även ett balsamspray som luktar gudomligt som ska hjälpa att reda ut tovor i pälsen på han.

I övrigt bjuder fredagskvällen på mys med älskling o Idol-final o karra !
Morgondagen är så snäll o bjuder på en delad tur på jobbet. Känns skönt att komma sig ut bland människor då man varit ledig hela veckan!
Söndag ska vi hälsa på hos kusin Alexandra och Anders som fick lille Viktor i december. Blir att köpa nån liten sak och uppvakta dom :)
Ska även påskhandla på söndag hade vi tänkt, eftersom dagarna är fullspäckade till veckan redan!

Ha en underbart fin helg så hörs vi snart igen!
KRAM



Här kommer lite bilder från veckan!

Leo o Wilma i det vackra vädret :)


Wilmas bästa kompis Lova



















Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela