Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Även jobbarhelgen är förbi mig :)

Publicerad 2010-06-27 23:39:24 i Allmänt,

Ja, vad kan man annat säga än att även denna vecka gått fort! Snart är vi inne i Juli månad och det känns som jag inte hunnit med mycket alls. Har så himla många projekt på G nu som ska hinnas i sommar så oj oj oj... Det är bara börja försöka planera så kanske det hinns bättre :)

Nu har jag iaf jobbat min andra jobbarhelg för i sommar. Känns underbart att få vara ledig två helger i rad nu härnäst :D
Det har gått jättebra att jobba trots att det varit midsommar och att kroppen sprudlat av värk. Men jag lever fortfarande och ska ta igen mig imorgon då jag har ledig dag!

Midsommarafton jobbade jag till 16.30. Kvällens midsommarfirande började hos Erik o Sara där vi åt middag, surrade, spelade lite kubb o mös. For sedan vidare till Jenny o Emil där jag stannade en stund innan det var dags att fara hem o sova o ladda för jobb dagen därpå. Jag lämnade kvar gubben o cykeln :)
Haft en mycket trevlig midsommarafton trots jobb och tidig natts sömn.










Lördag (igår), jobbade jag delad tur. Efter jobbet hade jag o älskling lite kvällsmys på altanen med terassvärmaren o lite godsaker som laxrullar med romsås, grönsaker o lök, ost o kex, lite melon o vindruvor. Massor mysigt, synd dock att det blåste litegrann. Grannarna bjussade även på trumpetmelodier som hördes högt över kvarteret. :) Sen såg vi en film som jag somnade till! Ovanligt?





Nu har mina älsklingar gått o lagt sig. Jag tycks höra snarkningar från sovrummet... Blev lite småtrött jag också nu. Hoppas alla haft en trevlig och härlig midsommarhelg i det underbara vädret! :)
På återseende! KRAM!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela