Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Torsdag idag då....

Publicerad 2009-02-26 20:05:44 i Allmänt,

Denna torsdag har varit rätt så händelserik. Började morgonen med att bädda sängen, klä på mig och göra mig iordning. Strax efter det plingar det på dörren, bakom den kikar svärmor fram. Då var hon ute på en prommis och hade vägarna förbi så hon kom in på en kopp kaffe o lite fika. Vi surrade på ett ganska bra tag då jag o Leo senare begav oss till stan för att  möta upp mamma. Väl där besökte vi Lindex för att hitta nått fint till lilla Linnea som fyller ett år imorgon.
 
Efter stadsbesöket åkte vi hela vägen ut till blåsmark. Där hälsade vi på Sandra o lilla Wilma. Mari och Lova var också på besök där, så där hade vi trevligt med mycket surr och en liten kaffesluring.
Efter blåsmarksbesöket for jag hem för att packa ut lite tomma kartonger o krukor i förrådet. Vi börjar få till det här hemma nu tycker jag, det känns riktigt skönt!

Kom nyss hem efter att ha varit på ica o handlat lite.

Helgen i övrigt kommer att bestå av jobb för min del. Jobbar fre-lör-sön-mån nu härnäst. Riktigt skönt att den biten börjar komma igång.

Imorgon blir det ett litet stadsbesök med sandra efter jobbet, sen på kvällen ska vi en sväng på kalas hos lilla systerdottern Linnea som fyller 1 år! =) Annars lugn helg.

Nu blir det att bada o pyssla om Leo lite. Sen duschen, sen tv o läggdags! Tjingeling! :P

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela