Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Minst sagt LYCKA!

Publicerad 2011-02-24 23:07:17 i Allmänt,

Gokväll gott folk!

Igår morse gick jag av min sista natt innan mina 9 dagar lediga... Trivs som fisken i vattnet på jobbet men blir skönt att vara ledig och bara vara i en dryg vecka :)
Gårdagen var späckad med städ o pyssel hela för o eftermiddan. Vid 6 tiden mötte jag upp Johan här borta vid korsvägen som kom med flygbussen. Ingen var överlyckligare än jag! Det blev en stooor kram och resten av kvällen tog vi igen allt surr vi missat sen sist. Underbart att ha han här, känns som jag är hemma fast ändå borta :)
Blev en sen kväll, hade energi i överflöd och har tappat min överföingsdosa som jag inte riktigt kunde koppla av för.... Fortfarande är den som bortblåst :( Hoppas den dyker upp snart!

Idag började vi dagen så bra som att försova oss :) Men stan fanns kvar även senare när vi anlände!
Kikade runt lite här o var, fikade o surrade, massor trevligt!




Fikapaus på Condeco!


Provade även en One Piece mysdress som passade mig perfekt! Blev galet kär i den, har däremot svårt för att bestämma mig, tycker dom är svindyra, dessutom är det ju trots allt snart sommar, sen är det mycket annat som ska fixas o ordnas nu i läggan... Men vi får se, kan nog hända man kommer hem med en sådan en vacker dag iaf :)
Jag älskar klara fräscha färger och vill isf ha en som inte så lätt kan bli urtvättad. Provade en klarblå o en lila :)

Provade i en stl. mindre men den var betydligt mer obekväm, jag vill ha en riktig baggy-modell, inte tajt i grenen o tajta ben. Denna var perfekt, värt att fundera på :)

I eftermiddag var även elektrikern här o kollade propparna i skåpet. Tydligen har v-rums säkringen brunnit, han skulle komma igen imorn då han har med sig saker som ska bytas ut, men kopplade om elen tillfälligt för ikväll, skönnt! Jag tror det är Waels hemma-bygge-spotlampa i taket i v-rummet som orsakat elfelet :S Blir nog att plocka ner den så inte felet uppstår igen...

Har även hunnit ringa o boka klipp o färgtid hos frissan, så måndag kl.11 blir jag människa igen! Blir att klippa jämnlångt runt om eftersom jag har tänkt spara ut mitt hår lite :) Är inte snyggt att ha denna frisyr jag har nu i den här längden, utan då är det finare om man har en kortare modell av den frisyren isf. Håret växer som ogräs så klippa någon centimeter ska nog inte skada. Blir även klippa upp en hel del så jag slipper vara en slickad katt, sen en blond/beige färg med slingor som blir fräscht i sommar :)

Imorn är planerna att kanske åka till något köpcentrum o härja på dagen. Eftermiddan kvällen blir nog att äta ute o parta loss lite! 

Lördagsplanerna blir att hämta bilen i Landvetter, även åka förbi o köpa lite gardinstänger/väggfärg/behovs-prylar till lägenheten när vi ändå har bilen.
Sist men inte minst kommer veckan avslutas med Ullared på söndag!


Helt underbar men fullspäckad vecka :) Tur Johan stannar till Ons så vi hinner på några fler äventyr !



Det finns så många jag saknar just nu som jag hoppas jag får träffa om inte alltför länge <3




 
Var glad för andras skull, uppskatta livet och ta reda på vem du är och var du står här på jorden .





Vi hörs snart igen! Fredag imorn, njut din helg! <3













Sandra

Saknar dig i mitt liv!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela