Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Nu så!

Publicerad 2011-11-23 17:17:48 i Allmänt,

Har inte alls varit så sugen på att uppdatera i all "röra" sista veckan/veckorna :)

Har haft häcken full sedan dagen jag kom upp till Piteå!

Resan gick bra men var fruktansvärd på alla sätt o vis! Kommer nog aldrig någonsin ens tänka tanken igen att åka i sittvagn, höggravid, i 16 timmar! Men man lär sig av sina misstag, visst är det så?

Har så gott som färdigt nu i lägenheten, vilket känns fruktansvärt skönt efter allt kämpande. Sen är jag ju den som aldrig ger upp oavsett hur jag mår så ska det bli klart! Både fördelar o nackdelar med att vara så envis :)

Har hunnit göra en hel del ärenden av inköp som skulle göras till läggan, fattig blir man minsann, men snyggt o bra blir det ;)

Tyvärr kommer inte jag o min arma kropp fixa att åka ner till Göteborg nu på måndag som det var tänkt. Jag kommer varken fixa flygresan, städning av lägenheten eller bilresan uppåt igen...
Senaste veckan har mina ben samlat så oerhört mycket vätska att jag är så uppsvälld o har så mycket värk att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Använder stödstrumpor som varken gör från eller till o balanserar på något som känns som kuddar, särskilt kvällstid!

Trodde verkligen att jag skulle klara det här som var planerat, men ibland blir det inte som man tänkt sig helt enkelt, o vi har ju faktiskt en till liten människa att tänka på nu, vill inte riskera någon för tidig igångsättning av det hela o vill inte heller riskera att vår lilla tjej därinne skulle må dåligt på något sätt av att jag gör fel val o anstränger mig åt skogen för mycket...

Känns ändå bäst såhär! Min underbara svärmor har erbjudit sig att åka ner istället för mig, hon ska få överta min flygbiljett o så ska hon samtidigt passa på att träffa sina föräldrar, vilket jag tror hon ser fram emot.

Oerhört skönt att det löste sig till det bästa. Det värsta av allt är dock att det kommer dröja ytterligare några dagar innan jag får träffa min älskade som jag längtar så oerhört mycket efter!!! Men snart så!! <3

Idag går vi in i v.33 o vi längtar såå obeskrivligt mycket efter våran lilla som förbereder sig alltmer för att vara reda o få träffa sina föräldrar snart!
LIVET ÄR UNDERBART! <3

Var på vårt första barnmorskebesök här uppe idag! Allt såg bra ut o lillan mår som vanligt finemangs därinne!
Hjärtljuden låg idag på 144, SF måttet låg på 34. Järnvärdet för mig var oerhört lågt så blir att sätta igång med hjärntabl. from. ikväll o satsa på att få upp järnvärdet så fort som möligt!
Blir glukosbelastning nästa fredag, vilket man inte gör i södra sverige, men hon rekommenderade o ville gärna jag skulle göra en sådan med tanke på att min pappa har diabetes. Allt är ju för vårat barns bästa!
Är jätte nöjd med barnmorskan o allt känns jättebra!

Nu börjar nog middagen vara klar, ungar ska få i sig mat här o jag kan nog behövas till hjälpreda :)

Trevlig kväll gott folk!




Jag lever i en dröm <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela