Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

härliga måndag

Publicerad 2009-03-30 23:56:00 i Allmänt,

då var man tillbaka till veckans första dag, måndag. Känns som att veckorna bara susar förbi mig utan att jag hinner få något vettigt gjort de dagar jag är ledig.
Idag fick jag besked om lite jobb nu i veckan. Jag som imorse satt och funderade när dom ska höra av sig om lite jobb i april, så ringer dom. :) Jobbar ons-tors-fre :P mycket skönt. Då slipper man oroa sig för denna vecka i alla fall.

Min fömiddag idag spenderades med Leo till en början. Sen for jag iväg med syster på stan en sväng. Och ikväll har jag faktiskt hunnit med att plantera om alla mina stackars blommor. Endel var uttorkade, endel hade drunknat. Så nu har jag slutligen bestämt mig för att sköta om mina stackare åtminstone en gång i veckan :)

Imorn blir det en liten stadstur igen! Fast med min mor denna gång, och möjligtvis sandra o wilma :) Imorn är jag på jakt efter en doppresent till lilla Wilma som döps på söndag :P Få se hur den jakten går.
Till middag hade vi tänkt oss Stekt fläsk, potatis & löksås. Det går väldigt dåligt med våra veckomatsedlar och veckohandlingar just nu. Det som gick så himla bra när vi bodde på furuberget. Jaja, vi har ju framförhållning med EN dag i alla fall. haha! Ne vi får allt skärpa till oss på den fronten.

Posten är allt jobbig just nu. Jag och hjärtat har precis gjort adressändring. Endel av posten kommer hit och endel till furuberget. Det har inte riktigt kommit igång än. Men jag har det besvärligast tror jag. Jag väntar nämligen med spänning på ett paket från Halens i hopp om att det ska hinna komma innan dopet. Dessutom väntar jag på att få papprena från skatten. Det är ju också rätt spännande. Så för tillfället har jag två ställen att vakta posten på. Här och furuberget. Jobbigt det där!

Ne nu börjar mina ögon känna sig trötta. Dessutom ligger mina två älsklingar här i närheten och snarkar. Klart man blir lite sugen själv också =)
Vi får helt enkelt höras en annan dag.
Ha en god natt min vän!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela