Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Där alla tänker lika blir inte mycket tänkt!

Publicerad 2009-10-25 23:48:38 i Allmänt,

Helgen har redan flugit förbi nu också....
En underbar helg! Har varit arbetslös någon vecka nu senaste tiden, vilket innebär att jag både hamnar i koma, blir totalt förslappad och orkar inte ta initiativ till att röra ens en liten fena! Helgen min blev räddad. Fick jobb igår o hela dan idag. Massor skönt. Nu har energin kommit tillbaka och jag kan känna mig som en människa igen! :D Jobbar lite i veckan också, vilket gör att jag får mycket gjort här hemma efter arbetstid.

I övrigt i helgen har vi inte gjort mycket. Älsklingen har pluggat som en jude, dessutom har vi hunnit en sväng till Lillfjärden "stugan" och vintrat lite. Tagit undan utemöbler och kollat läget... Känns skönt!

I veckan har jag lite planer på att försöka rensa ut min garderob + införskaffa lite nya vinterdugliga kläder.
Imorn ska jag iväg till blåsis när jag vaknat för att titta till Wilma medans Sandra bakar. Blir härligt att få se lillans underbara leende. Har knappt träffat henne i helgen- Skandal!

Veckans middagsmeny är ännu inte färdigställd, så den har jag inte tänkt bjussa på riktigt än...

Jag har funderat endel på att börja med lite hemma pyssel under dagar jag är arbetslös. Införskaffa en hel kartong med pysselsaker o göra egna grattiskort, julkort, egna fotoalbum, tavlor o diverse småsaker.... Jag älskar allt som har med eget påhitt att göra, dessutom är det kul att ha någon liten sysselsättning istället för att göra ingenting. RIMA har riktigt mycket bra vad gäller pyssel.

Nu börjar huvudet bli tomt på skrivfronten. Kanske dags för att besöka sängen o få sova lite...
På återseende senare i veckan!
Gynått! :)



Vilken tur att vi alla är så olika......

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela