Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Hej hopp!

Publicerad 2010-01-31 20:54:56 i Allmänt,

Var ett tag sen sist, som vanligt då!

Helgen har varit fantastisk! Fredag o lördag fick jag jobb, vilket var underbart eftersom jag varit arbetslös i stort sett hela januari månad...
Fredagkväll spenderades hos Sanna o Tobbe där vi såg lite film, surrade o bara mös på. Massor trevligt i vanlig ordning!! :)
Lördag jobbade jag till tolv, sen hälsade vi på svärmor o svärfar där det fikades o surrades på i vanlig ordning det också. :)
Efter allt surr blev det middag på Pentryt med Sanna o Tobbe. Planerna för kvällen var egentligen tjejfest, vilket blir en annan helg eftersom nästan ingen tillslut hade möjlighet att vara med.... Istället partade vi med Sanna o Tobbe o for sedan ut på Challenge. Där vart det folk till förbannelse, men kvällen var helt underbart rolig :P
Idag är det söndag o veckan börjar närma sig sitt slut. Jag o jocke var iväg till EM på förmiddan för att kika på en säng som är ute till extrapris nu. Jätteskön o klart prisvärd, får väl se om det blir att köpa den i veckan kanske.. KAN behövas för våran del eftersom sängen vi har inte är en drömsäng precis!
Besök har även hittat hit idag, syrran o hennes karl med barnen. :) Sen blev det experiment-paltkalas här hemma. Jag o älsklingen kände oss extra paltglada idag så vi hjälptes åt, resultatet blev SUPERbra! Så nu blir det att frysa in en hel del som en vacker dag är lätt att tina o käka!

Jag har även hunnit med att klippa av mitt långa hår... ÄNTLIGEN säger jag då bara! Var så spyless det långa, tråkiga håret jag hade, gick inte att göra nått kul med det och hade heller ingen direkt frisyr. Men nu är det fräscht o alldeles nytt känns det som. Blev kanonnöjd! Du är en klippa på att klippa Emma!! Tack än en gång! :D

Ikväll blir det att se en film vi har på datorn! Hoppas på att den är BRA så inte jag somnar, för känner mig för tillfället rätt trött i både kropp o själ!! :)

Ha en trevlig söndagkväll så hörs vi snart!!
KRAM!



Nyfrillan





Älsklingen trött!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela