Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

V 21

Publicerad 2011-08-31 21:19:40 i Allmänt,

Sådärja, då var vi redan i vecka 21! Tycker veckorna susar förbi utan att man riktigt själv hinner med, tur man har lite koll på graviditeten o dess veckor iaf :)
Framåt går det, med stormsteg kan jag tycka! Vårt lilla hjärta där inne gör sig påmind dagligen och har Jocke tur så får han känna en o annan spark på kvällen vid sänggående :)
I övrigt tror vi att det är en rätt så lugn liten bebis där inne, iaf än så länge, gör inte alltför stora väsen av sig än, men ju fler veckor som går, ju mer vaken är den lilla såklart :)


Förkylningen verkar gå åt rätt håll! Har fått tillbaka lite av min röst o hostar inte stup i kvarten numera, skönnt! Däremot har jag kallsvettats hela natten o pissa som en galning! UVI på G?
Hoppas på en lättare natt inatt :)


Ikväll känner jag mig nöjd o belåten :) Har fått mig lite nya Mammakläder till min höstgarderob! Behöver även en ny bh, men det får vi ta någon dag här framöver när jag känner mig piggare för att stå i provhytt!
Kan ju säga att det mesta i garderoben ej går att ha längre, iaf inte kläder som är lite pösigare eller tunikor man använt tidigare. Usch vad trist, för jag har så mkt fina kläder jag gärna vill använda men tyvärr blir det väldigt konstig form på kläder som ej är gjorda för en liten extra mage.... Magen tar ju lite plats nu, o vill helst inte gå i kläder som blir sneda o vinda i formerna :S
Tajta tröjor går alldeles utmärkt, men Mammakläder funkar allra bäst :)
Inte lätt att vara fetto :/


Nåja, jag lever o mår i övrigt! Njuter av tiden vi har tillsammans o tiden med magen!
Sen får vi något ännu mer underbart! En till familjemedlem, ett liv, en till att älska o få dela våra dagar med <3 Uderbart!!! <3 <3 <3


Om man skulle fortsätta mysa med gubben innan kvällsprommis o läggdags!
Ha de gott!!
KRAM



V 21

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela