Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Fredag, sol och på bättringsvägen!

Publicerad 2010-04-16 17:40:41 i Allmänt,

Kan ju inte bli bättre än så!
Förhoppningsvis har magsjukan gett sig av för evigt! Den var väldigt aggressiv, men snabbt övergående! Det bubblar fortfarande i min mage till och från, men har varit pigg o alert idag, känns underbart. Vet däremot inte om jag fortfarande smittar eller ej, därför är jag sjukskriven från jobbet i helgen.. Har jag otur kommer eländet tillbaka också.. :( Bara hålla mig hemma i helgen o kurera in i det sista! Så är jag förhoppningsvis en fri fågel till veckan :)

Nog om detta! Fredag idag o massor fint väder! Har suttit ute medan solen varit ifrån molnen till o från idag o andats in lite frisk luft, blev betydligt piggare av det än att bara ligga inne o göra ingenting.

Till middag blir det Stekt strömmingsflundra med potatis och löksås! Mums! Tanken var att vi skulle grilla, men eftersom vi inte visste hur min mage var idag så skjuter vi upp det till lördag eller söndag istället. Hade varit kanon om vi hunnit köpa en ny grill dessutom, vilket är välbehövligt!

Ikväll ska vi ge ett sista pris på v70 vi är ute efter. Får se om det blir nån affär eller ej :) Isf åker vi dit i början/mitten på nästa vecka! Spännande!! :P

Nä snart kommer älsklingen hem!
Ikväll blir det film o mys här hemma...
Ha en underbar fredag!!
Stor kram!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela