Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

En strålande söndag helt enkelt!

Publicerad 2011-01-30 18:32:52 i Allmänt,

Helgen är redan förbi, herregud vad dagarna går snabbt, helt otroligt! Blev dock inte så mycket ledigt i helgen som jag hade hoppats på med tanke på utryckningen på jobbet nu natten som var. Men lika lycklig är jag för det! Inte illa med kval. övertid, det tackar man inte nej till i första taget! :)

I fredags gick vi ut och åt på resaurang. Avnjöt Lammentrecoté med klyftpotatis, gratäng o en sås gjord av soltorkade tomater tillsammans med ett glas rött. Supergott men onödigt starkt! :)
Resterande av kvällen var det tv o mys här hemma!



I övrigt rullar allt på riktigt bra just nu. Jobbet är obeskrivligt roligt och trivsamt, kunde inte ha varit bättre än såhär! Har lärt känna två härliga brudar på jobbet som jag jobbar en hel del med! Känns härligt att gå till jobbet med tanke på att det är där jag får ut min sociala del just nu i mitt nya liv, underbart!

Jocke pluggar som en tok nu in i det sista, stackaren min vad han får kämpa, tycker det borde räcka snart. Men snart är allt vad plugg heter över och han får komma in i arbetslivet o känna på hur det känns att vara utan plugg och utan måsten, måste vara underbart för honom. Han är värd ett bra jobb med bra lön nu efter allt slit, vilket han kommer få också ;)



Gick av imorse o sov en timma eller två innan det var dags att stiga upp och få något vettigt gjort här hemma. När jag som idag är ledig o inte går på förrän imorgon kväll brukar jag i princip inte sova något så jag verkligen får njuta av min lediga dag o inte sova bort hela.
Jag har äntligen lärt mig mina sovrutiner och matrutiner som är bäst för mig och min kropp när jag jobbar natt. Man kommer fort in i det hela, känner mig inte alls lika "full" som de första nätterna jag jobbade..
Vi har slappat o sett på tv idag samt varit ut en långsväng med Leo i en mysig park här ovanför. På vägen hem gjorde vi bort lite veckohandling på Willys :) Skönt att ha det gjort!








Nu är det inte många dagar kvar tills jag får packa min lilla väska med välbehövda saker och börja rulla uppåt igen. Känns underbart att få träffa alla och bara vara ledig ett par dagar o verkligen få tiden till att rå om o krama alla nära o kära. Jag hoppas på att hinna träffa så många som det bara är möjligt! Dock stannar vi inte så många dagar, så får se till att klämma in en lucka här och där för var och en :) Läääängtar! <3



Sen måste jag medge att allting känns betydligt lättare för mig nu. Jag har landat och börjar känna mig trygg i miljön. Jag hittar till de viktigaste ställena o utforskar nya för var dag. Jag har börjat trivas oerhört bra på jobbet och känner lycka att gå dit. Jag har insett att en ny värld öppnats för mig och jag ångrar inte en sekund att jag tog denna chans, känner att det var välbehövligt för mig och jag har redan växt oerhört som människa! Känner mig stabilare och har äntligen hittat mig själv och mitt jag. Hade dock varit drömmen att ha er alla nära o kära här med mig <3 Det är det enda som saknas just nu, just här och varenda dag! <3

Ska bli skönt sen också att komma igång med målning och tapetsering här! Känns inte som att det är så stor idé att inhandla en massa möbler när det ändå ska fixas o donas så mycket, så resterande möbler får gott vänta tills vi fått klart väggarna! :) Tanken är väl att sätta igång när vi kommer ner igen efter Piteåtrippen :) Här kommer en liten tjuvtitt i bilder från läggan... Låååångt ifrån klart ännu.

   


Handtag och bänkskivor ska bytas ut i köket, annars rätt  så klart där iaf :)

Tidigare har det varit turkos/blått kakel i kök och badrum... Tycker det blev sååå mycket fräschare såhär!

Nä nu måste jag kila o få något gjort här i röran! :) Sköt om er gott folk! Njut kvällen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela