Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Italien närmar sig med stormsteg.....

Publicerad 2009-08-31 23:38:26 i Allmänt,

Nu börjar det sista vara klart inför resan. Jag är expert på att förbereda o göra iordning allt för mycket i onödan och alldeles för tidigt. Men jag vill också vara så säker på att jag inte glömmer någon viktig ägo som lär behövas. Sen finns det ju alltid att köpas där. :) Tur det.

Har shoppat några viktiga "måsten".

* Ny resväska
* Jeanskjol
* Solspray o lotion
* 2 nya behåar
* Solbrillor
* Massa viktigt från apoteket
* Lite smink på rea
* Navelpiercing

Sen hade jag ju planer på att köpa någon ny somrig klänning, eftersom dom flesta jag äger är av kort modell, och då allra bäst att bära ett par leggings under. Och leggings vill man ju inte ha där det är närmare 30 grader varmt må jag säga.  Men så blev jag plötsligt snål. Så jag besökte min kära syster idag som har i stort sett samma klädsmak som jag. Där jag fyndade en hel del sommarklänningar och diverse.

Så allt är klart nu förutom vissa småfix.

Idag har jag vart på arbetsförmedlingen en sväng för att göra påanmälan. Gick bra trots den förjävliga väntetiden på närmare en timme.
Var också en sväng på stan för att växla lite pengar. Mötte upp Anna o på röda lyktan o satt o surrade en stund.
Blev sedan ett besök i Blåsmark hos syster som tidigare nämnt. Dit kom även Anna (då annas mamma o syster bor grannar) :) Fikade och surrade på ett bra tag.

Till middag idag blev det hemmagjorda köttbullar, potatis & hemmagjord svampsås. Massor gott!

Var förbi svärmor o svärfar en sväng och hämtade handbagaget vi ska låna. Annars lugn kväll. Mina älsklingar har gått och sussat för kvällen. Borde nog jag också göra nu! =)

Sov gott och glöm inte att det är en ny dag imorgon!
Stor kram



Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela