Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Jahappdå hade vi fredag igen då :)

Publicerad 2008-12-19 11:17:45 i Allmänt,

Har en känsla av att jag bara bloggar på fredagar. jaja, spela roll, det är då man har tid för sån tidsfördriv.

Veckan har varit rätt lugn. Har bara jobbat två korta turer i veckan, ledig resten, vilket är hemskt skönt. Nu innan jul är det så himla mycket som ska fixas och göras, så lite ledighet är inte helt fel alls.
Igår, torsdag var jag på stormen på havsbadet, blev bjuden av jobbet. Helt fantastisk show! Dom var enormt duktiga! Jättegod mat och bra underhållning till det. Är jättenöjd, trots allt dåligt man hört om stormen. Nä det var kanonbra kväll.

Idag, fredag händer inte särskilt mycket alls.... Sov inte alls så länge, var tvungen tvätta lite granna, så det är vad man gör just nu. Det jobbigaste med dessa tvättstugor o tvättider är ju att man måste sitta givakt för att vara redo att hämta ut o slänga in nästa. Det är asjobbigt faktiskt!! Skulle hemskt gärna vilja köpa en tvättmaskin att ha i lgh. Men, känns samtidigt lite onödigt när man har tillgång till en gratis... :) Men tvättstugan är bland det värsta jag vet... Jaja, det funkar så länge... När nu tvättiden börjar närma sitt slut, hade jag mina planer på att fara förbi emma på klubbgärdet i hennes nya lägga o kika på dom nya tapeterna, kanske blir en liten sväng till stan också... Måste hitta på något nu idag så min älskling får sitta här hemma i lugn och ro och plugga... det behöver han..

Ikväll har jag ingen som helst aning om vad som komma skall... Men jag hörde däremot ryktesvägen, genom jocke då vill säga att sanna o tobbe gärna ville se nån liten film med oss.. vilket lät riktigt trevligt, så vi får helt enkelt ta o höra av oss till dom då så småningom. :)

Imorn, lördag, har jag på känn att vi var bjudna på middag hos sandra o davve. Blir säkert mycket trevligt! Blir nog glo lite film där med, ta lite äventyrliga bilder o bara skratta o umgås. :P

Yes, så ser dom dagarna ut just nu.... verkar som att det är dags för att slänga in nya maskinerna nu.. jaja, vi får höras helt enkelt!
Tjingeling! :)


Våran lilla älskling i sin julekofta! hehe. där var han minsann arg! :P

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela