Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Orken är knapp, men lyckan är total!

Publicerad 2010-11-12 00:05:31 i Allmänt,

Sitter o väntar på tvättmaskinen som för tillfället aldrig vill bli klar! Så är det när man har fullt upp på dagen o inte ens hinner med att tvätta. :)
Idag har jag hunnit med en del vill jag lova! Morgonen startade upp med att fara till Gälön o raffsa ihop de sista sakerna som skulle in under tak och få någon form av skydd. Det gick bra att ta sig fram trots den enorma snön som valde att vräka ner bara sådär. Väl framme flöt allt på och vi var klara rätt snabbt. Hundarna (Leo o Ville) hoppade o studsade i snön. Leo såg till sist ut som en michelingubbe med alla snöklumpar i pälsen, under magen o runt benen (TROTS att han är nerklippt)! Wilma åkte runt på bobben o var lika söt som alltid!
Känns oerhört skönt att ha plockat ihop ordentligt o veta var man har sakerna o att de är skyddade under vintern. Eftersom vi troligtvis inte kommer fara dit något till våren så är det skönt att ha klart o allt i sin ordning!
I övrigt åt vi lunch hos mamsen o surrade på som vanligt!

Ikväll var jag förbi pappa en sväng o hälsade på där jag blev stannandes en stund med kaffe o surr! :)

Har även hunnit med att plocka ihop i läggan lite... Ser för det mesta ut som ett bombnedslag här nu.. Känner att jag har så mycket annat att prioritera än städa o plocka, usch inte skoj för fem öre!

Igår ringde jag runt på jobben jag sökt i Göteborg och förmedlade att jag är väldigt intresserad. Känns oerhört skönt att få höra så positivt från ett av ställena. De flesta hade möten o kunde inte svara. Men ett napp fick jag allt! :) Detta kommer nog ändå lösa sig riktigt bra i slutändan! ;) Wiihoo!

Är mycket runt ikring allting nu. Det ska planeras, ordnas, fixas o lösas så oerhört många olika saker inför flytten... Och att Jocke är där nere o inte här hemma gör ju inte saken bättre. Allt läggs på mig o mitt ansvar o då är det banne mig bara se till att få saker o ting gjort också.. Det är inte "så bara" att flytta så pass långt, en hel del framförhållning  måste man ha.. Hojja, kommer kännas otroligt skönt när allt detta är över o jag får ägna tankar till annat.
Jag längtar oerhört mycket till att få komma bort, uppleva något nytt, lära mig nya saker, få lära känna nya människor o framförallt ÄNTLIGEN påbörja vår framtid tillsammans utan plugg. <3
Känns jätte tungt att lämna allt här hemma, vänner, familj, lägenheten o allt man byggt upp under dessa år med jobb o diverse saker. Men vägen finns alltid tillbaka. Och den dagen vi kommer tillbaka är vi en o flera erfarenheter rikare o förhoppningsvis om allt går som vi vill har vi en annan roll än nu här i livet. :)



Imorgon blir det dejt med Sanna ;) Trevligt som alltid! I övrigt blir det lite fix med AF, försäkringskassan osv...
Kvällen får vi se vad den bjuder på, kan hända det blir ett vinglas eller två med underbara Frida! Utgång? Who knows? :)

Nu verkar det som att maskinen centrifugerar, så lite tid har jag allt slagit ihjäl! :D
Snart sängen! Som jag längtar!
SOV GOTT, helg imorn! ;)

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela