Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Ostabilt läge

Publicerad 2010-05-26 23:12:31 i Allmänt,

Idag har jag haft en lugn dag. Tagit all i min egna takt o inte haft några måsten. Vilket är väldigt behövligt för mig o min onda kropp i dagsläget.
Spenderade förmiddan hos mamma där vi tog det lugnt o surrade. Åt även där så jag slapp stå vid spisen idag. Skönnt!
Har telefonterrat min läkare på förmiddan som visade sig vara oträffbar hela dagen. SUCK! Får göra nya försök imorgon bitti kl:8 då hon har telefontid.. Så då får vi hoppas på svar.
Jag håller på att bli så fruktansvärt less det här nu. Att bli ordinerad att ta det lugnt o få en massa sketna tabletter som inte biter gör mig ännu mer på dåligt humör. Hur kan man tro att värk o smärta ska gå över på lite vila o tabletter (som i mina ögon kan jämföras som en sockerbit) ska hjälpa och lösa alla problem?
Jag känner mig så less att inte få hjälp. Genom att ingenting biter på min kropp är det ju något som inte står rätt till. Far man till akuten så finns där ingen läkare förrän vissa tider. Nog fan har vården gått ner sig några steg. Ska man måsta flytta utomlands för att få en ordentlig vård av sig själv o sina problem?
Jag känner att det börjar likna något som panik inom mig. Jag är 20 år gammal och rör mig likt en 90 åring. Kan det då inte finnas normala läkare som kan kolla upp skiten? Det finns än ingen diagnos på vad som är galet i min kropp. Dom säger att det kan vara muskelinflammationer, det kan vara förslitningar i musklerna, det kan vara ärftligt o icke ärftligt. Varför kan man inte istället ta o undersöka saken innan man bara gissar o medicinerar mot smärter o problem som kanske inte är de riktiga? Klart som fan inte tabletterna biter då dom bara gissat vad felet är o medicinerar utifrån det. Usch! orkar inte tänka mer på saken.  Nu tar jag tjuren i hornen i morgon bitti o ringer. Och får jag då inte hjälp, då har vi här en fruktansvärt ond Petra som i sinne kommer åka till läkaren!

Nog om detta!

Har fyndat lite smått o gott på dollar under veckans gång. Är väl kanske nackdelen med att vara sjukskriven, det spenderas onödigt mycket pengar. Får försöka ta tag i den saken :)
Har hittat lite väggtexter i trä, vita o svarta, som jag tidigare kikat på då dom finns på presenten. Men nu fanns dom otroligt mycket billigare på dollar. Happy!
Har köpt en att ha ovanför barbordet, en till sovrummet (ovanför sängen) och en till som är ovisst vars den ska placeras.
Fyndade även en vitlökspress, eftersom våran har pajjat. Lite smörknivar, skärbrädor, trasor, necessär, sockar, scrapbookingprylar o annat smått o gott som batterier, glödlampor osv...
Alltid lika kul att handla på affärer där man får mycket för pengarna :)

I övrigt har kvällen bjudit på soffhäng framför tvn o mys med grabbarna grus :)

Nu väntar sängen så jag orkar upp i tid imorn!
Sov gott!
På återseende min vänner!



Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela