Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

En fantastisk lördag, trodde jag........

Publicerad 2009-11-28 10:22:51 i Allmänt,

tills mobilen ringde mitt i min djupa sömn. Det var jobbet som ville ha ut mig mellan 11-21 idag... Visst, det är inga problem att jobba, men just det här med att ha jour i princip dygnet runt är väl en aning stressande. Speciellt såhär mitt under helgen då hela helgens planer redan är planerade... Men i vilket fall som helst så tackade jag givetvis ja o ska snart iväg... Man får tänka positivt en sån här gång, det blir ju faktiskt pengar :D Och just nu är jag faktiskt taggad till det hela :) det är nog huvudsaken...

Nog om detta. Har som ni märkt haft ytterligare ett litet uppehåll vad gäller bloggandet. Kan faktiskt vara ganska skönt det också.
Igår jobbade jag på morgon och resten av dagen spenderades till att städa lite här hemma och lussebullbak :) Dom blev helt klart godkända mina lussebullar.
Vid 6tiden kom svärmor o svärfar som vi bjudit hit på fika. Dom stannade även o såg idol med oss. Riktigt trevligt!

Har nu även fått upp endel julpynt. Massor mysigt, men som sagt så saknas dock snön än för att få den där riktiga julstämningen. Trots det så är det ju faktiskt 1a advent imorn. :) Alltid lika mysigt!

Får se om det blir jobb nu imorn också, det var lite oklart ännu. Men känns som att det är lika bra då jag redan är igång för denna helg :) I övrigt blir det en lugn helg med mys framför tvn o umgås med nära o kära :)

Ha en fin helg du också!
På återseende!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela