Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Satan vad tiden går fort!

Publicerad 2010-09-29 23:49:04 i Allmänt,

För en dryg vecka sedan satt jag här hemma o längtade som tusan till att få komma till Göteborg och träffa min älskade älskling. Nu har en hel vecka redan susat förbi, här sitter jag igen men nu är det bara 12 timmar kvar tills jag får träffa honom! Tänka sig att tiden kan gå så otroligt fort! :D

Igår bjöd jag Mamma o Staffan, Sandra o Wilma på en enkel med god middag. Det blev Elsas kotletter :)
Efteråt for vi hela gänget till Gälön för att vintra och plocka ihop, men usch så snabbt det blev mörkt. Där på slutet var vi nog alla lika rädda tror jag :)

Idag har det varit möte på AF, samt en massa små ärenden... Svängde förbi Sanna på en kopp kaffe och hämtade Jockes kallingar o sockar han beställt med henne :) Kommer bli kanon med tanke på att han håller på att tvätta sönder de få han tagit med sig ! haha!
Ikväll kom Emma och gjorde mig sällskap till Idol, massor trevligt! :)
Efter denna fullspäckade dag och en evig resfeber, så smög sig den riktiga febern fram. Känner mig väldigt hängig o har 39 just nu.... Med med lite C-vitaminer, Echina gard o alvedon så ska jag nog vara fit for fight imorgon :D

Har varit o lämnat lillkillen hos Mamma o Staffan. Kändes jobbigt men samtidigt bra eftersom han trivs så otroligt hos dem! Känns tryggt att veta!

Nu väntar verkligen sängen på mig. Ska upp om sisådär 5 timmar, men denna ångest över att flyga själv kommer nog hålla mig vaken resten av natten... Men det ska nog gå bra! Alla talar ju trots allt svenska så det är ju bara fråga opom vägledning så jag inte hamnar i kina :)

Sov gott! Hör av mig mer imorgon eftermiddag när jag känner att jag har tid för datorn :)
Ha en fortsatt fin vecka alla glada! :D
Gonatt! <3






Detta blir spännande om allt går som vi tänkt oss! <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela