Mamma till Alma, Elly & Elton ❤️

Klockan börjar bli mycket, jag borde sova, men livet är allt bra underbart!

Publicerad 2010-12-10 00:49:32 i Allmänt,

Livet känns på topp trots stressiga dagar med fullspäckat schema..
Det börjar dra ihop sig för flytt o jag packar o plockar lite för varje dag.. Men känns som jag inte kommer någon vart. Men jag har fått lära mig "allt löser sig alltid". Så jag får väl tänka så nu då :)

Jobbat delad tur idag o är rätt tom i huvet. Svarat på samma saker i 10 timmar o vet snart själv inte vilken dag det är, vad klockan är eller vem jag är. Hehhe. Men det har sin tjusning. Jag älskar mitt jobb o alla underbara människor jag får ta hand om. Jag får känna att jag behövs och får något tillbaka för varje timma jag jobbar, underbart!
Nu är jag ledig fram till torsdag nästa vecka, vilket jag känner är väldigt välbehövligt. Helgen är fullspäckad o nästa vecka lika så.
På måndag drar jag ner till Göteborg för att gå på en arbetsintervju på onsdag. Men tänka sig att jag får träffa min underbara älskling! Kan inte bli bättre! Kommer knappt ihåg hur han ser ut, var så otroligt längesen! Men SOM jag ska pussa på honom! <3
Onsdag blir en otroligt spännande dag. Jag hoppas såklart på det allra bästa vad gäller intervjun, o vill att ni håller alla era tummar o tår för mig!
Kommer landa kring 16 i landvetter på måndag, skön tid!

Känns som att rätt mycket börjar flyta på nu. Både för mig o Jocke har jobbbekymmer börjat lossa, o jag hoppas, tror o vill att vi båda snart har jobb :)

Jag har fått tummen ur att lägga ut lite möbler på blocket, ÄNTLIGEN! Har hittils fått napp på barbordet, men inget klart ännu. Håller tummarna för att det inte ska ta allt för lång tid innan vi får det sålt, om vi får det sålt vill säga :>

Dagarna i övrigt går åt till att packa o jobba o fixa alla möjliga saker inför flytten.
Ikväll har jag skrivit på julkorten som ska skickas iväg. Blev enkla, stilrena men annorlunda kort i år :)

Ögonen börjar bli rätt tunga nu, men jag kan ändå inte lägga mig förrän tvättmaskin väljer att vara klar, o det är snart hoppas jag :)

Imorn blir det att umgås med underbara o älskade Sanna :) Förhoppningsvis tar vi oss iväg till stan för att göra bort lite julklappsinköp o har jag tur hittar jag det jag söker o slipper vara hysterisk vad gäller julklappar nå mer, har nog mycket annat att tänka på!

Nä hörni, dags att avrunda här o gå o tvätta bort sminket :)
Ny dag med nya tag imorn!
Sov gott min sköna!



Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela